Vanha sivusto

Tämä on vanha itQ.fi-sivusto, ja sisällön ylläpitäminen sille on lopetettu. itQ siirtyi WordPress-alustalle 6.6.2015.

perjantai 22. helmikuuta 2008

Estosivun validiudesta

Vielä jaksaa ainakin tämän viestin raapustaa vielä ennen yöunia. Kellekään ei varmaan tullut yllätyksenä että KRP:n nykyinen estosivu ei ole standardinmukainen. Itse asiassa siitä löytyy W3C:n validaattorin mukaan 25 virhettä, eikä se kyllä muutenkaan noudata hyvää sivuntoteutustapaa.

KRP:lle alituiseen tarjoamani versio sen sijaan menee läpi ilman valituksia. Edelleenkään en ymmärrä, minkä takia he eivät vain kiitä ja käytä sitä. Ehkä se on liian noloa, että tällainen tavallinen rivikansalainen korjailee KRP:n isolla rahalla tekemää sivua (Vaikuttaisi olevan created by M$ Office, paremmin tietävä korjatkoon). Mutta huomautettuani vastauksen viipymisestä sain sentään tällaisen viestin:

Hei,
Viestisi on välitetty teknisestä toteutuksesta vastaaville henkilöille. Valitan,
ettei tätä vastausta ole lähetetty sinulla jo aikaisemmmin.

KRP Rikostietopalvelu
Kirjoitusvirheitähän tuo taas vilisee mutta menköön. Odottelen taas viikon ja katson kuuluuko vastausta tai tapahtuuko asialle mitään. En ole aikeissa kyllästyä huomauttamaan tasaisesti asianlaidasta ennen kuin sivu on asiallinen (tai kunnes sensuuri poistuu käytöstä), joten viestejä KRP:n suunnalle tulee lähtemään tulevaisuudessakin.

Ei kommentteja :